На 27 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в ж.к. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района между:

ул. „Д-р Проф. Иван Странски“, ул. „Акад. Борис Стефанов“, „8-ми декември“, ул. „Димитър Стефанов“ и ул. „Висарион Белински“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 5-ти ДКЦ (Студентска поликлиника).

На 27 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод по бул. „Витоша“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

бул. „Витоша“ от № 82 до № 102 и бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ от № 1 до № 7.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Витоша“ на кръстовището  с бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.