След редица травми, нанесени му на ринга, Арън (Гари Дурдан) се е оттеглил от професионалния спорт и е обявен за психически нестабилен. Той се среща с Жана (Саня Борисова) - момиче с подобни на него странности, което всички около нея са обявили за луда.

Двамата се впускат в нестандартна и комична любовна връзка, дирижирана от нейния брат Боби (Орлин Павлов) - млад боец, който се опитва да използва ситуацията в своя полза.

Боби обаче се сблъсква с непредвидимостта на Арън и Жана и невъзможността те да бъдат контролирани. Тяхната чистота и детска честност оказват своето въздействие. У Боби започват да се прокрадват съмнения и чувство за вина относно това, което прави и въпреки позицията на обществото спрямо тези хора, той вече започва да ги чувства като по-достойни и истински от себе си.

Режисьор: Ники Илиев
В ролите: Гари Дурдан, Саня Борисова-Илиева, Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова, Ники Илиев, Джеймс Туминиа, Антон Порязов, Христо Гърбов, Александър Кадиев, Владимир Михайлов, Георги Стайков, Катерина Евро
Сценарист: Ники Илиев
Продуценти: Ники Илиев, Джеймс Туминиа, Ян Янев, Бойко Илиев, Саня Борисова-Илиева
Музика: Борислав Бояджиев-Борче, Владимир Михайлов, Гари Дурдан, Орлин Павлов
Оператор: Борис Славков

Снимките са осъществени в Банско, Ню Йорк и София през 2016 г.

Премиера в България: 05.01.2018
Производител: Euro Dialogue Productions, Wild Pictures, Nu Boyana, bTV Studios
Разпространител: bTV Studios