След като Дисни обявиха, че Джей Джей Ейбрамс ще бъде сценарист и режисьор на Междузвездни войни Епизод IX, вече е ясна и премиерната дата на финалния за трилогията филм. Той ще излезе на голям екран на 20 декември 2019 г., вместо на 24 май, както беше предвидено. Друго много чакано заглавие на компанията – Аладин, с участието на номинирания за „Оскар“ Уил Смит, Наоми Скот и Мена Масуд, ще долети в кината през май същата година.

Сред другите заглавия, които се очаква да завладеят големите екрани през следващите месеци, е Untitled Christopher Robin Project, чийто режисьор е Марк Фостър. В порасналия герой от приключенията на Мечо Пух ще се превъплъти Юън Макгрегър, а редом до него на големия екран ще се появи и Хейли Атуел (Капитан Америка). 

В разгара на лятото на 2019 г. – 9 август –  ще имаме възможност да гледаме Artemis Fowl, който ще бъде режисиран от Кенет Брана. Повдигната беше и завесата за приказната история, която ще направи своя кинодебют на 8 ноември 2019 г. – Nicole, където главните роли са поверени на Ана Кендрик и Бил Хадeр. Филмът ще проследи историята на дъщерята на Дядо Коледа, която се подготвя да поеме семейния бизнес, след като баща й се пенсионира.