Дългоочакваната киноверсия на на отличения с награда Еми хитов сериал на HBO „Антураж", събира оригиналния актьорски състав на поредицата, начело с Кевин Конъли, Ейдриън Грение, Кевин Дилън, Джери Ферара и Джереми Пивън.

Кинозвездата Винсънт Чейс (Грение) и неговите приятелчета Ерик (Конъли), Костенурката (Ферара) и Джони (Дилън) се завръщат обратно в бизнеса заедно с агента Ари Голд (Пивън). Може на някой от тях амбициите да са се променили, но връзката помежду им остава силна, докато продължават да се движат из капризния, и често пъти убийствен, свят на Холивуд. Във филмa участват още Били Боб Торнтън и Хейли Джоел Озмънт като Ларсен Маккредъл и неговия син Травис. От останалите актьори на сериала се включват и Пери Рийвс като съпругата на Ари Голд – „г-жа Ари "; Еманюел Чирикю като Слоун – неизяснената любов на Ерик; Деби Мазар като Шона - пиарката на Винс; Рекс Лии като лоялния Лойд; и Констанс Цимер като колежката на Ари - Дана Гордън. Емили Ратайковски и ММА шампионката Ронда Раузи се появяват като самите себе си във филма. Създателят на „Антураж“ Дъг Елин е режисьор и сценарист на игралния филм, по идея на Елин & Роб Уайз. Марк Уолбърг, Стивън Левинсън и Елин са продуценти на филма, а Уейн Кармона е изпълнителен продуцент. Зад кулисите творческия екип обединява няколко ключови членове, които са работили по оригиналния сериал, включително оператора Стивън Фирбърг, монтажиста Джеф Грот, художника Чейс Харлан и дизайнер на костюми Оливия Майлс.

Warner Bros. Pictures представя, съвместно с Home Box Office, с подкрепата на RatPac-Dune Entertainment, една продукция на Closest to the Hole Leverage и Leverage Entertainment, филм на Дъг Елин, "Entourage".

Премиерна дата в България: 12 юни 2015г.

Производител: Warner Bros

Оригинално заглавие: ENTOURAGE

Националност: САЩ

Времетраене: 104 мин.

Режисьор: Дъг Елин

Сценарист: Дъг Елин

Продуцент: Марк Уолбърг, Дъг Елин, Стивън Левинсън

Оператор: Стивън Фирбърг

В ролите: Кевин Конъли, Ейдриън Грение, Кевин Дилън, Джери Ферара Джереми Пивън, Били Боб Торнтън, Марк Уолбърг, и Хейли Джоел Озмънт