Предварителните продажби на билети стартират днес, а опашки от фенове се извиха пред касите часове преди тяхното отваряне. Заключителната глава от сагата за Средната земя идва в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX на 19 декември.

Приключението, продължило 13 години, клони към своя край в ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ. Феновете на поредицата на Дж. Р. Р. Толкин ще имат възможност да гледат десетчасов маратон с трите части от поредицата в кината на Cinema City в цялата страна.

На 19 декември от 18:30 часа ще се върнем назад, за да си припомним как започна всичко с ХОБИТ: НЕОЧАКВАНО ПЪТЕШЕСТВИЕ, а кулминацията ще дойде със заключителната част от 1:00 часа на 20 декември.

Билетите за маратона, както и за прожекциите в първата седмица, в която ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ е в кината, са вече в продажба в кината на Cinema City Bulgaria. А първите 500 фена, закупили билети за маратона ще получат специален фенски подарък. До броени дни стартира предварителната продажба в останалите кина.

Най-нетърпеливите фенове на сагата за Средната земя имат и уникалната възможност  – на 19 декември в 00:01 ч. първи в България да видят заключителната глава във всички кина. 

Очаквайте съдбовната глава от сагата за Средната земя ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ е от 19 декември в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX.