Джейсън Момоа потвърди, че ще изпълни главната роля в предстоящото завръщане на „Гарванът”. Снимките на “The Crow Reborn” започват през февруари с бюджет 40 млн долара.

Историята проследява влюбена двойка, която попада под ударите на улична банда, вследствие на което младежите умират. За нещастие на нападателите, дори смъртта на момчето няма да ги спаси от неговото жестоко отмъщение. И куршумите няма как да им помогнат, защото си имат работа с възкръснал мъртвец.

Доста имена се спрягаха за главната роля във филма преди Джейсън Момоа да заеме вакантното място, първоначално ролята беше за Брадли Купър, след това следваха Люк Евънс, Том Хидълстън и Джек Хюстън. Самият проект дълги години се отлагаше, докато накрая „Сони” не придобиха правата и машината се задейства. На режисьорския стол ще седне Корин Харди, а сценарият е дело на Клиф Дорфман.

Междувременно Момоа и Лиза Боне се появиха за първи път на червения килим в понеделник в Холивуд, след като миналия месец се ожениха в тесен кръг след 12 години съвместен живот. Младоженците се появиха на гала премиерата на "Лигата на справедливостта". 38-годишният актьор в тъмносин костюм "Валентино" и 49-годишната актриса в червена кадифена рокля "Александър Маккуин" бяха една от най-бляскавите двойки на събитието, продължило 90 минути и пренесло се в скрининг на филма.

Джейсън и Лиза имат две деца - на 10 и на 8 години, а Боне има и една дъщеря - Зоуи Кравиц, от известния музикант Лени Кравиц.