Актьорите от ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I се разходиха по червения килим на премиерата на филма в Лос Анджелис вчера, а прелестната Дженифър Лорънс остави всички безмълвни в своята бяла рокля.

Дизайнът на Кристиан Диор впечатли всички присъстващи, а Джен сияеше повече от всякога. Сексапилните Лиъм Хемсуърт и Джош Хъчърсън не отстъпваха по нищо на екранната Катнис Евърдийн. Лиъм беше облечен в костюм на Dolce&Gabbana и бързо превзе сърцата на женската част от присъстващите.

Елизабет Банкс също за пореден път впечатли всички с безупречния си избор на рокля. Ден преди официалната американска премиера на филма актьорите и част от екипа на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I се събраха в Ню Йорк за прес конференция.

Те разказаха за приключението да снимат поредицата, за приятелствата, които ще останат и след щракването на последната клапа и за любимите моменти от снимачния процес.

Премиерата на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I в Лос Анджелис беше специална и по друга причина.

Всички актьори и екипа на филма подкрепиха Специалните Олимпийски игри догодина. Най-големите фенове на Катнис Евърдийн имаха възможност да спечелят покана за премиерата в Ел Ей като дарят пари в подкрепа на събитието. А един късметлия не само е присъствал, но и е имал уникалната възможност да се запознае с актьорите.

Официалната премиера на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I е на 21 ноември в кината и 4DX. Най-големите фенове на филма могат да закупят своите билети още сега в големите вериги кина Cinema City Bulgaria и Арена.

Повече информация и актуални новини за продукцията може да намерите на официалната българска фейсбук страница: www.facebook.com/IgriteNaGlada.

Вижте и финалния трейлър: