На 10 февруари в Лос Анджелис се състоя 61-вото издание на наградите „Грами“. Едно от най-престижните състезания за изключителни постижения в музикалната индустрия за пореден път се превърна в арена на славата, като бе домакин не само на едни от най-популярните и обичани изпълнители, но и на съзвездие от знаменитости в други сфери на изкуството.

В абсолютен синхрон с официалната атмосфера на събитието едни от най-обичаните герои на Дисни също заблестяха със свой собствен характер и перфектно допълниха тържественото настроение на вечерта. Аладин и Дъмбо са едни от абсолютните кинофаворити за 2019 година, които държат в напрежение още от самото им обявяване за предстоящи продукции. С наближаването на премиерните дати и на двата филма все повече любопитни персонажи и невероятни сцени биват разкривани по най-зрелищния начин, което допълнително завява пред зрителите, че възраждането на едни ненадминати класики се очертава да бъде наистина уникално. Киното и музиката за пореден път се обединиха, разкривайки най-доброто, което е било и предстои. Оценени по достойнство и удостоени с внимание Дъмбо и Аладин се превърнаха в един от-най-вълнуващите моменти на церемонията.

В откъса от филма Аладин, излъчен по време на наградите „Грами“, както и пряко по телевизията, зрителите най-накрая имаха шанса да видят духа от лампата в лицето на всеобщия любимец Уил Смит в пълния му блясък, маймуната Абу, злият Джафар и още красиви картини с ориенталски привкус и приключенска нотка. Дъмбо бе другата величествена продукция, намерила място на една от най-популярните и коментирани церемонии в целия свят. Видеото, част от една от най-емоционалните игрални адаптации, за пореден път предизвика неподправен сантимент у всички зрители и разкри още елементи от драматичната история, изпълнена с дълбоко чувство за семейна принадлежност, както и сцени с големите звезди в продукцията като Дани Девито, Майкъл Кийтън, Ева Грийн и Колин Фарел.

Очакваме трогателната история на Дъмбо на 29 март, а вълшебното килимче на Аладин да долети на 24 май и ще можем да им се насладим само вкината на 2D, 3D и IMAX 3D.