ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

Жанр: Екшън, приключенски

Участват: Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тоби Джоунс, Тед Ливайн, Рейф Спол, Б. Д. Уонг, Джеф Голдблум

Режисьор: Дж. А. Байона

Сценарий: Дерек Конъли & Колин Тревъроу

По образи, създадени от: Майкъл Крайтън

Продуцент: Франк Маршъл, Патрик Кроули, Белен Атиенса

Изпълнителен продуцент: Стивън Спилбърг, Колин Тревъроу

Минали са три години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата.

Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност. Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата. Междувременно, Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена.

С цялото вълнуващо приключение и вълнения, неразривно свързани с една от най-популярните и успешни поредици в историята на киното, във филма ще се завърнат любими герои и динозаври, наред с няколко нови видове, по-впечатляващи и смразяващи кръвта от всички виждани досега. Добре дошли в Джурасик свят: Рухналото кралство.

Звездите Крис Прат и Брайс Далас Хауърд се завръщат наред с изпълнителните продуценти Стивън Спилбърг и Колин Тревъроу. Към тях се присъединяват Джеймс Кромуел, Тед Ливайн, Джъстис Смит, Джералдин Чаплин, Даниела Пинеда, Тоби Джоунс,

Рейф Спол, Изабела Сърмън, а Б. Д. Уонг и Джеф Голдблум отново пресъздават познатите ни герои.

Режисиран от Дж. А. Байона (Невъзможното, Часът на чудовището), това епично екшън-приключение е написано от режисьора на Джурасик свят Колин Тревъроу и Дерек Конъли. Продуцентите Франк Маршъл и Пат Кроули още веднъж обединяват сили със Спилбърг и Тревъроу, заставайки начело на тази впечатляваща част. В екипа като продуцент се включва и Белен Атиенса.


Джурасик свят: Рухналото кралство идва в кината на 8 юни 2018 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX