Режисьорът Сам Тейлър-Джонсън обяви, че „Петдесет нюанса по-тъмно“ и „Петдесет нюанса освободени“ също ще бъдат филмирани.Най-oчакваната кинопремиера на годината направи своя дебют в Ню Йорк пред избрана публика. В петък над 100 фена се събраха в Голямата ябълка, за да изгледат ексклузивно "ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО" в присъствието на Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, автора на романа Е. Л. Джеймс и режисьора Сам Тейлър-Джонсън. Отбраните фенове, които имаха възможност да изгледат най-чакания филм на годината, останаха в див възторг и споделиха, че обожават филма. Аплодисментите и бурните възклицания започнаха още с появата на Джейми Дорнън на екрана. В продължение на целия филм зрителите в залата преживяваха гласно всяка минута и не сдържаха смеха и въздишките си.

След скрийнинга феновете споделиха, че секс сцените са били точно това, което са очаквали. Самията Дорнан предизвика масова истерия сред присъстващите на прожекцията. Със своето превъплъщение в ролята на Крисчън Грей, той печели сърцата на фенките. Дори такива, които са имали резерви именно той да изиграе богатия бизнесмен с нестандартни скесуални желания, споделят, че няма по-подходящ актьор според тях. А Дакота Джонсън толкова добре влиза в кожата на Анастейжа Стийл, че химията между двамата на екрана е повече от впечатляваща.

В Ню Йорк режисьорът Сам Тейлър-Джонсън обяви и една голяма новина – „Петдесет нюанса по-тъмно“ и „Петдесет нюанса освободени“ също ще бъдат филмирани. Все още няма потвърждение дали Дакота Джонсън и Джейми Дорнан отново ще влязат в ролите на Анастейжа Стийл и Крисчън Грей и дали Тейлър-Джонсън ще режисира двете продължения, но имайки предвид огромния успех на филма още преди премирата му, вероятността да запазят екипа е голяма.

"ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО" идва в кината на 13 февруари!