В разпространение от: 14.06.2018
Премиера в България: 13.07.2018
Производител: Columbia Pictures, Sony Pictures Animation
Разпространител: Александра Филмс

(заглавие в САЩ: "Hotel Transylvania 3: Summer Vacation")

Тайните излизат наяве по време на Хелоуин - истината е разкрита!

Мейвис (Селена Гомес) - която в първия филм бе тийнейджърка и навърши 118 години, а във втория стана съпруга на човека Джонатан Локрън (Анди Самбърг) и майка на сина им Денис, от което прадядото Влад (Мел Брукс) не бе във възторг, - сега изненадва баща си Дракула (Адам Сандлър) със семейно пътешествие на луксозен Чудовищен Круизен Кораб. Наистина, Дракула трябва да получи най-сетне и своята ваканция, след като целогодишно осигурява на всички ваканцията им в хотела си.

Останалите му приятели няма как да не го съпроводят... След като корабът напусна пристанището, те се заемат с предлаганите развлечения на борда, от чудовищен волейбол до екзотични екскурзии и печене на лунна светлина. Дракула обаче се влюбва в мистериозния капитан на кораба - Ерика. Сега е ред на Мейвис да влезе в ролята на твърде предпазлив "родител", като се старае да държи двамата разделени.

Никой обаче не знае, че максимата "твърде добро, за да е вярно" важи и за този романс - оказва се, че Ерика е потомък на Ейбрахам Ван Хелсинг (Катрин Хаан), древен враг на Дракула и останалите чудовища. Опасната тайна може да унищожи всички!