КАК ДА СИ ДРЕСИРАШ ДРАКОН: ТАЙНСТВЕНИЯТ СВЯТ

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD

Жанр: Анимационен, приключенски

Участват: Джей Барушел, Америка Ферера, Кейт Бланшет,

Джерард Бътлър, Кит Харингтън, Крейг Фъргюсън,

Ф. Мъри Ейбрахам

Сценарист и режисьор: Дийн Деблоа

По книгите на: Кресида Коуел

Продуцент: Брад Люис, Бони Арнолд

DreamWorks Animation представя дългоочакваната кулминация на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят.

Невероятното приятелство, започнало между един подрастващ викинг и страховития дракон Нощен бяс, се превъръща в епична трилогия, завладяла живота и на двамата. В този епизод Хълцук и Беззъб най-накрая ще открият истинските си съдби: вождът на селото като владетел на Бърк заедно с Астрид и драконът – като лидер на своя вид. Борейки се с ежедневните предизвикателства, те се изправят пред най-тъмната заплаха, с която са се сблъсквали до сега. Тя, както и появата на женската Светъл бяс, ще поставят на изпитание връзката помежду им както никога досега.

Режисьорът Дийн Деблоа се завръща заедно с целия актьорски състав за следващата част от поредицата, а именно - Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят. Филмът е продуциран от Брад Луис (Рататуи, Мравката Z), както и от продуцента на филмите от поредицата Как да си дресираш дракон Бони Арнолд (Играта на играчките, Тарзан).

Трейлър:


Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят идва в кината на 1 февруари на 2D, 3D, IMAX и 4DX