Късно снощи в Атланта, Джорджия се проведе 53-тото издание на финала за купата по американски футбол Супербоул – едно от най-грандизоните събития за спортните фенове по света. По традиция обаче, Супербоул е и мястото, където най-запалените киномани могат да се насладят на специално подбраните, нови кадри от някои от най-големите и дългоочаквани филми за годината, сред които Капитан Марвел и Отмъстителите: Краят.

Капитан Марвел беше другата грандиозна продукция, намерила място на своеобразната филмова арена Супербоул тази година. Филмът бележи първата поява на един от най-могъщите герои от пантеона на Марвел и е първият солов филм на студиото с главен герой жена. В центъра на историята е Карол Данвърс (Бри Ларсън) – пилот от Земята, която придобива могъщи сили. Кадрите, излъчени по време на събитието, дадоха по-дълбок поглед на зрителите върху феноменалните екшън сцени и вихрушката от зрелищни приключения, която ни очаква. Капитан Марвел започва своята мисия в кината на 8 март.

Отмъстителите: Краят е свръхочакваната от феновете развръзка на трагичните събития от епичния, финален сблъсък в Отмъстителите: Война без край, където Танос предизвика смъртта на половината от живите същества във Вселената, сред които и голяма част от Отмъстителите. Кадрите от филма, появили се в рамките на най-мащабния спортен формат в света, разкриха още малко от предстоящата епична история, като предизвикаха още повече любопитство и еуфоричното очакване на феновете. Отмъстителите: Краят настъпва на 26 април в кината.

Бързи и яростни: Хобс и Шоу бе другата изненада, вдъхновила феновете с екстремни сцени и любопитни кадри, в центъра на които са забележителните и ненадминати по своето екшън присъствие Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Продукцията също се нарежда сред най-атрактивните заглавия за 2019 година и обещава едно ненадминато по своя ритъм и динамика филмово изживяване. Хобс и Шоу ще избухват в кината от 2 август.

Супербоул даде началото, а героите на Марвел и тайните агенти от света на Бързи и яростни ще продължат, осигурявайки ни възможност да станем свидетели на още по-невероятни, още по вълнуващи истории, превръщайки 2019-та година в абсолютен филмов феномен.

Трейлър на Капитан Марвел в YouTube: 


Трейлър на Отмъстителите: Краят в YouTube: