Базиран по известния комикс "The Secret Service“ на Марк Милър и Дейв Гибънс и под режисурата Матю Вон (Kick-Ass: Шут в г*за, Х-Мен: Първа вълна), Kingsman: Тайните служби разказва историята на супер-тайна шпионска организация, която вербува за обучение от улицата неопитно, но обещаващо момче. В същото време Агенцията е насочила вниманието си и към смахнат технически гений, който се явява заплаха за целия свят. Бащата на петгодишния Гари „Егси“ Прайс загива по време на военна мисия и семейството му получава необичаен медал с телефонен номер, който може да се набере еднократно. Ако имат нужда от помощ, роднините могат да се обадят и да поискат каквато и да е услуга.

Седемнадесет години по-късно, Егси (ТЕЙРЪН ЕДЖЪРТЪН) е изключен от училището си и води безцелно съществуване на гърба на майка си. Той е арестуван за автомобилно преследване с полицията и използва номера от медала, за да бъде освободен от затвора. С това се заема Хари Харт (КОЛИН ФЪРТ), учтив безупречен шпионин, който дължи живота си на бащата на Егси. Разтревожен от посоката, по която е поел Егси, но и впечатлен от неговите силни черти, Хари предлага на момчето възможност да промени живота си. Той се обръща към своите работодатели: Kingsman, свръхсекретна независима разузнавателна организация да приеме в редиците си новака.

Егси трябва да се справи със силна конкуренция и редица опасни тестове, през които всеки потенциален нов член на Kingsman трябва да премине. В същото време той трябва да се пребори с позицията на социален аутсайдер, в която е поставен от останалите конкуренти с отлично образование, добри връзки и безупречни обноски. Междувременно, Хари се опитва да разреши тайнствените изчезвания на няколко видни университетски преподаватели, учени и артисти, и да разкрие човекът, който смята, че стои зад тях – Ричмънд Валънтайн (САМЮЕЛ Л. ДЖЕКСЪН). Заподозреният милиардер и разочарован еко-активист, воден от  желанието си да спаси земята на всяка цена, е изработил схема, която ще има опустошителни последствия за всички. С помощта на Хари, Егси се научава да бъде и джентълмен, и шпионин - но дали ще успее да триумфира над съперниците си и да спечели престижната позиция в Kingsman? И може ли заедно с Хари да разплетат навреме изобретателния зъл план Валентин и да го спрат?

Twentieth Century Fox представя, съвместно с MARV, една продукция на Cloudy, филм на Матю Вон, KINGSMAN: ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ, с участието на Колин Фърт, Самюел Л. Джексън, Марк Стронг, Тейрън Еджъртън и Майкъл Кейн. Подбор на актьорите Реджиналд Порскаут-Еджъртън, CSA , дизайнер на костюмите е Ариан Филипс, музиката е композирана от Хенри Джакман & Матю Марджисън. Копродуцент е Джейн Голдман, а монтажисти на филма са Еди Хамилтън, ACE и Джон Харис.Художник е Пол Кърби, оператор е Джордж Ричмънд. Изпълнителни продуценти са Марк Милър, Дейв Гибънс, Стивън Маркс, Клаудия Вон и Пиер Лагранж.
Продуценти са Матю Вон, Дейвид Рийд и Адам Болинг. Сценарият е на Джейн Голдман и Матю Вон, базиран по комикса "The Secret Service“ на Марк Милър и Дейв Гибънс. Режисьор на филма е Матю Вон.

Премиерна дата в България: 20 февруари 2015г.

  • Производител: TC FOX
  • Оригинално заглавие: Kingsman : Secret Service
  • Националност: САЩ
  • Времетраене: 127мин.
  • Режисьор: Матю Вон
  • Сценарист: Джейн Голдман и Матю Вон
  • Продуценти: Марк Милър, Дейв Гибънс, Стивън Маркс, Клаудия, Вон и Пиер Лагранж.
  • Оператор: Джордж Ричмънд
  • Музика: Хенри Джакман & Матю Марджисън
  • В ролите Колин Фърт, Самюел Л. Джексън, Марк Стронг, Тарън   Еджъртън и Майкъл Кейн.