Пригответе се да се впуснете в ново вълнуващо приключение с любимата си Кунг-фу панда 4 от утре, 15 март, само в кината! По се завръща на големия екран в дългоочакваното продължение, което обещава да завладее зрители от всички възрасти с трогателната си история, огромна доза хумор и динамични екшън сцени.

Малцина избрани вече имаха възможността да се присъединят към воина дракон в най-вълнуващото му приключение досега и да упражнят своите скрити заложби за бойни изкуства, защото през изминалата неделя вълнението достигна нови висоти с Кунг-фу панда 4, който взриви Cinema City Paradise по време на страхотевична гала премиера. Сред присъстващите бяха познати родни звезди, популярни личности, развълнувани фенове и представители на индустрията. Атмосферата беше изпълнена с впечатляващ бляскав декор и тематичен кетъринг, а за доброто настроение допринесоха и оригиналните подаръци от партньори. 

Кунг-фу панда 4 продължава епичното пътешествие на По, който се изправя пред нови предизвикателства и противници, докато преоткрива истинското значение на приятелството, доверието и себепознанието.

Режисьор на Кунг-фу панда 4 е Майк Мичъл (Тролчетата, Шрек Завинаги), а ко-режисьор е Стефани Ма Стайн (She-Ra and the Princesses of Power). Продуцент е Ребека Хънтли (Лошите момчета). Ролите озвучават Стефан Сърчаджиев, Здравко Димитров, Веселин Калановски, Калин Арсов, Елена Русалиева, Августина-Калина Петкова, Николай Урумов и др.Подгответе се да ритате задници с Кунг-фу панда 4 от утре, 15 март, само в кината на 2D, 3D и 4DX. 

Тагове:
kino