Една специална изненада за всички любители на класическата музика. На 23 и 24 февруари, в неповторимия комфорт на кино Cine Grand Park Center, ще може да се насладите на приказния концерт на легендарния цигулар Andre Rieu!
Присъединете се към „краля на валса“ на неговия Новогодишен концерт, записан в Синди, Австралия. Станете част от това незабравимо шоу, с участието на неговите прочути сопрани, Платинените тенори и много изненади. Запазили сме ви най-хубавите места и сме ви осигурили ексклузивен достъп зад кулисите на концерта, както и интервюта с маестрото и неговите специални гости.
Andre Rieu е холандски цигулар и диригент от валонски произход. Считан е за възродител на валсовата музика по света. Според мнозина той издига класическата музика, като ръководител и диригент на своя оркестър „Йохан Щраус“, до постиженията на най-големите поп и рок състави в индустрията.
Не пропускайте да станете част от магията на музиката. Ще видите и чуете интерпретациите на Андре и неговия оркестър по незабравими композиции на Хендел, Пърсел, Щраус и Карл Орф, както и много популярни мелодии от филми. Истинска наслада за сетивата!