На 29 ноември в в Лос Анджелис се проведе световната гала премиера на Мери Попинз се завръща - една от най-емблематичните приказни класики с английски привкус. Домакин на събитието бе кинотеатърът „Ел Капитан“, построен в стил арт-деко, в абсолютен синхрон с духа на филма. В съвършена, магичекса обстановка и безкрайно позитивна атмосфера от красота и блясъци, събитието се превърна в своеобразен апел за повече мечти и вяра в невъзможното, точно като посланието на самата продукция.

Гала премиерата събра на едно място специални гости, фенове, както и екипа на филма и благодарение на великолепния декор, съчетал отличителни британски детайли и модерна цветна визия, събитието се превърна в истинска феерия от пищност и положителна енергия. Звездното присъствие на невероятната Емили Блънт, която влиза в ролята на Мери Попинз по брилянтен начин, буквално озари гала вечерта, а всички докоснали се до нея, изживяха събитието по още по-пълноценен начин.

Уникален по своя стил и елегантност беше и Лин-Мануел Миранда, който участва в приключенската продукция като Джак – фенерджията, който дарява светлина както на Лондон, така и в сърцата на останалите герои. Той зарадва всички гости с приятелско отношение, отделено внимание и време за снимки. Истински фурор внесе и любимецът на много поколения Дик Ван Дайк, която се превъплъщава в ролята на г-н Доус, пенсионираният председател на банката, а специален гост на гала вечерта бе Мат Деймън, който за пореден път впечатли всички гости с присъщата си елегантност и стилно излъчване. Сред останалите звезди, които преминаха по червения килим, бяха още Бен Уишоу, Емили Мортимър, Джоел Доусън, Пикси Дейвис и др. Режисьорът Роб Маршал, вдъхнал нов живот на любимата

детегледачка, също уважи прекрасното събитие и сподели някои любопитни моменти от заснемането на филма.

След повече от 84 години от страниците на обичаната детска книжка „Мери Попинз“ на Памела Травърз се отдели образът на любимата детегледачка, за да можем всички ние да се потопим в света на смелите приключения и да се вдъхновим за нови, неоткрити места и светове.

Всичко е възможно! Дори и невъзможното! Мери Попинз се завръща в кината на 19 декември в дублирана и субтитрирана версия, за да ви покаже как.