Световната премиера на дългоочакваната екранизация на роман на Никълъс Спаркс НАЙ-ДОБРОТО В МЕН събра редица звезди на Холивуд. Мишел Монагън и Джеймс Марсдън – звездите на филма, бяха ослепителни на червения килим.

Мишел беше облечена в червена рокля, а Джеймс – в син костюм, и съвсем непринудено изглеждаха прелестно едни до друг. По-младите версии на техните герои, изиграни от Люк Брейси и Лиана Либерато, също миниаха по червения килим.

НАЙ-ДОБРОТО В МЕН е екранизация по романа на Никълъс Спаркс „Моят път към теб“, който наскоро беше преиздаден на български. Майсторът на любовните романи представя една история за втория шанс, за любовта от пръв поглед, за истинските чувства. Филмът разказва историята на Доусън и Аманда, които се запознават в гимназията, а любовта им е от пръв поглед. Всичко и всички обаче са срещу тях и въпреки силата на любовта им, те са принудени да се разделят.

Двамата се срещат 20 години по-късно при завръщането им в малкия им роден град за погребението на общ приятел. Сладко-горчивата им среща възпламенява отново любовта, която никога не са забравили.

Но силите, които са ги разделили преди 20 години, още са активни и сега представляват дори по-голяма заплаха.  Тази епична любовна история, простираща се в период от десетилетия, завладява с трайната мощ на първата истинска любов и с мъчния избор, пред който сме изправени при бегъл втори шанс.

НАЙ-ДОБРОТО В МЕН е в кината от 17 октомври.