Този май Джордж Клуни ни кани на пътешествие към УТРЕЛАНДИЯ – място, на което няма невъзможни неща. Място, където чаровният актьор ни обещава, че можем да променим света.Тази неделя, на финала на най-големия спортен турнир в САЩ  - Супербол, бяха показани нови кадри към една от дългоочакваните премиери тази година – УТРЕЛАНДИЯ. В първия трейлър, в който само е загатнато какво ще видим във филма, героинята на Брит Робъртсън („Писък 4“) – Кейси Нютън, излиза от ареста.Заедно с нейните вещи, полицаят й връща загадъчна брошка, която не й принадлежи.Оказва се, че странният предмет може да я пренася в непозната земя, където няма невъзможни неща. А мистериозният мъж, който знае най-много за непознатото място, е самият Джордж Клуни.

Любопитство буди и ролята на Хю Лори (Д-р Хаус). В кадрите, които видяхме за първи път тази неделя, създателите на УТРЕЛАНДИЯ показват, макар и за кратко, ексцентричният актьор. Каква обаче ще бъде ролята му във фантастичния филм на Дисни предстои да видим на 22 май. УТРЕЛАНДИЯ е специално място в сърцето на самия Уолт Дисни, за когото това винаги е била идеалната представа как би изглеждало бъдещето.Във филма ще видим референции към създателя на филмовото студио и към популярните увеселителни паркове, където той пресъздава част от тази си представа: Калифорния, Хонк Конг, Токио.

В тях има специални секции, наречени УТРЕЛАНДИЯ, а някои сцени от самия филм дори са заснети там.Информация за филма: Дисни представя режисираната от двукратния носител на „Оскар“ Брад Бърд („Феноменалните“, „Мисията невъзможна: Режим Фантом“) вълнуваща приключенска мистерия УТРЕЛАНДИЯ, в която главната роля е поверена на носителя на „Оскар“ Джордж Клуни. Свързани от обща съдба, бившият вундеркинд Франк (Клуни), преследван от разочарование, и Кейси (Брит Робъртсън) – умна и оптимистична тийнейджърка, кипяща от научно любопитство, се впускат в изпълнена с опасности мисия да разкрият тайните на загадъчно място някъде във времето и пространството, известно само като УТРЕЛАНДИЯ.

Онова, което трябва да извършат, променя завинаги света и самите тях.Сценарият е дело на автора и един от създателите на „Изгубени“ Деймън Линделоф, както и на Брад Бърд.УТРЕЛАНДИЯ обещава да поведе зрителите на вълнуващо пътешествие, изпълнено с неспирни приключения чрез нови измерения, за които само са мечтали.

Потеглете към УТРЕЛАНДИЯ от 22 май само в кината и IMAX!