Премиерна дата в България: 23 февруари 2018 г.

Производител: Warner Bros. Pictures

Оригинално заглавие: GAME NIGHT

Националност: САЩ

Времетраене: 100 мин.

Жанр: Екшън / Комедия

Формат: 2D

 

Режисьор: Джон Франсис Дейли, Джонатан Голдстийн

Сценарист: Марк Перес

Оператор: Бари Питърсън

Музика: Клиф Мартинес

Продуценти: Джон Дейвис, Джейсън Бейтман, Джон Фокс, Джеймс Гаравенте

В ролите: Джейсън Бейтман, Рейчъл Макадамс, Били Магнусен, Шарън Хорган, Ламорн Мо-рис, Кели Бънбъри, Джеси Племонс, Майкъл К. Хол, Кайл Чандлър

 

Макс (Джейсън Бейтман) и Ани (Рейчъл Макадамс) са вманиачени геймъри, които вечно се съревновават и никога не пропускат седмичната вечер на игрите с близките си приятелски двойки. Когато на гости пристига харизматичният и мистериозен брат на Макс - Брукс, който им е приготвил специална изненада, вечерта на игрите се превръща в детективско парти с фалшиви похитители и федерални агенти. Отвличането на Брукс е част от играта, нали?

 

Шестимата амбициозни играчи се впускат в шеметна надпревара да разрешат мистерията и да спечелят специланта награда, но постепенно осъзнават, че нито играта, нито Брукс са това, което изглеждат. В продължение на една хаотична, дива нощ шестимата приятели се изправят пред неочаквани препятствия, които водят до още по-неочаквани обрати. Без правила, без резултати и без ясна представа кои са истинските участници в играта, те или ще преживеят най-вълнуващата нощ в живота си...или за тях игата ще приключи.