Сет Макфарлан хвърля любителите на силните (и неприлични) емоции в смъртоносната хватка на прерията. Неочаквани пожари, нескопосани престрелки, неприлични танци, неприятни изненади и още куп случки, крещящи НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА ВКЪЩИ, дебнат от новия трейлър към комедията "КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА". Екипът на продукцията, работил по култовите  „Приятелю, Тед“ и „Семейният тип“, обещава това лято да взриви киносалоните от смях и да разлюти всички поддръжници на високия морал.

Сет Макфарлан, чийто глас през 2012-та съживи мечока Тед, ни пренася назад във времето през 1882 година, където „може да умреш по милион начина“. Дивият Запад, където се развива действието в "КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА", „радва“ жителите си с бандити, зверове, болести и... холера. В този свят на опасни предизвикателства и предизвикателни опасности, Албърт (Сет Макфарлан) е ужасèн от всичко и всички. Свикнал да посреща несполуките в живота си със завидно спокойствие, той спокойно изпълнява задълженията си на овчар, попивайки безразличието и инерцията на четириногите бозайници.

В света на безчетните нелепости, обаче, настъпва категоричен обрат с пристигането на новия член на западняшката общност, която градът посреща в лицето на Анна (Чарлийз Терон). Оттам насетне в главата и живота на Албърт настава истински хаос, който ще го изправи в неравна битка с най-обиграния стрелец в околията и ще го превърне в най-нетипичния герой на прерията.

Редом до Сет Макфарлан и Чарлийз Терон, на бойното поле в "КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА" ще застанат Аманда Сейфрид, Лиъм Нийсън и Нийл Патрик Харис. Филмът събира зад камерата голяма част от екипа на филма „Приятелю, Тед“, в това число продуцентите Скот Стъбър и Джейсън Кларк, както и съсценаристите Уесли Уайлд и Алек Сълкин.

КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА идва в кината у нас на 6 юни 2014 година. Още информация за филма може да намерите във Фейсбук на адрeс www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.