Над 2000 фена на Крисчън и Анастейжа се събраха на Ladies’ Night в Cinema City, за да гледат предпремиерно най-дългоочаквания филм на годината. Снощи ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО направи световния си дебют на един от най-престижните кинофестивали – Берлинале. По червения килим в Берлин минаха екранните Анастейжа Стийл и Крисчън Грей, както и режисьорът Сам Тейлър-Джонсън и авторът на романа Е.Л. Джеймс. Типично в своя стил, Дакота Джонсън дойде на премиерата в секси черна рокля, а Джейми Дорнън – в смокинг. И двамата бяха останали без думи от вълнение, а след прожекцията феновете заявиха съвсем убедено, че по-подходящи актьори от Джонсън и Дорнан за ролите от култовия роман няма.

По същото време най-големите фенове на ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО в България имаха уникалната възможност да изгледат предпремиерно филма в салоните на специална за дамите прожекция Ladies‘ Night в Cinema City. Повече от 2000 фена се събраха, за да гледат най-дългоочаквания филм на годината. Всяка дама получи специален подарък, посветен на световния феномен, затова че са сред първите закупили билет.
ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО продължава да чупи всякакви рекорди у нас, като вече постави нов рекорд с най-много отворени кино салони. Навръх Свети Валентин филмът ще се прожектира на невиждания брой за България 69 екрана в цялата страна. Кината ще продължават да отварят нови и нови прожекции за празника на влюбените.Световният феномен ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО тази година се превръща в предпочитаното занимание за вклюбени двойки на техния празник, което доказва, че към филма нямат интерес само дамите. Според световния онлайн портал за продажба на кино билети MovieTickets.com 80% от билетите за прожекциите на самия празник на влюбените са изкупени от двойки.