Едноименната игрална адаптация на класическия анимационен филм на Дисни Дъмбо се очертава като един от тоталните кинофаворити за 2019 година не само заради носталгичната нотка, напомняща на детство и безгрижие, но и заради грандиозната му реализация в съвременен дух, дело на великолепния режисьор Тим Бъртън. Новият трейлър на филма е поредното доказателство за специалния емоционален заряд и за неуязвимата принадлежност към семейството…от каквито и членове да се състои то.

На територията на цирка, превърнал се в своеобразен дом и крепостна стена за всички артисти в него, се ражда малко слонче. Огромните му уши обаче влизат в разрез с цирковото изкуство или поне с това, което собственикът на цирка Макс Медичи (Дани ДеВито) си представя, че е необходимо за едно изящно и ненадминато по своя мащаб представление. Именно драматичната развръзка на неговите колебания за присъствието на Дъмбо в техния спокойно устроен, цирков свят, както и смелостта да повярва в красотата на различното ни разкриват новите кадри от филма.

Възхитителни визуални ефекти, изключителна еуфория и истинска естетика както в картината, така и в актьорското присъствие, са отличителните белези на една от най-дългоочкавнаите продукции тази година. Сред звездния актьорски състав, който превръща Дъмбо в магическо пътуване през времето, което окрилява и обединява, са Колин Фарел, Майкъл Кийтън, Дани ДеВито, Ева Грийн, Алън Аркин и други.

Дъмбо долита в кината на 29 март 2019 година на 2D, 3D И IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.