През уикенда своята световна премиера направи първият трейлър на БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7. На специално фен събитие в Лос Анджелис актьорите от култовата поредица разказаха какво да очакват кинозрителите от седмата част. 

С много мъка си спомниха и за покойния Пол Уокър, чиято последна роля ще видим през април догодина. По ирония на съдбата актьорът загина на 1 декември 2013 г. в автомобилна катастрофа. Първият трейлър в никакъв случай не стъпва на пръсти около смъртта на Пол Уокър. Напротив, цялото видео напомня за последната гонка, последното преследване и влизането в играта за последно.

По този начин колегиактьори, продуценти и целият екип посвещават БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 в памет на актьора. Много въздействащ начин да засвидетелстват колко много им липсва Пол Уокър е и акцентът в този филм, а именно – семейството. В трейлъра Доминик Торето произнася най-ключовата реплика: „Аз нямам приятели, a семейство!” По този начин Вин Дизел и компания изразяват загубата си.

Още с излизането си трейлърът взриви социалните мрежи и информационните агенции. За малко повече от ден само в YouTube видеото е гледано от близо 12 милиона потребители, а броят им непрекъснато расте. „Умопомрачителни каскади“ и „газ до ламарината“ са сред най-точните попадения на RollingStone.com.

Трейлърът започва с едно от най-щурите неща, които сме виждали в поредицата филми – героите трябва да скочат от самолет заедно с техните автомобили, да отворят парашутите навреме и да се приземят на магистрала, откъдето започва преследването на камион. И тук идва най-впечатляващата сцена, в която Пол Уокър се спасява от пропадащия в пропасттежкотоварен автомобил.

Действието в БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 ще се развива в Абу Даби, а сюжетът продължава от там, където приключи в Шестицата. Братът на Шоу е твърдо решен да отмъсти за смъртта му. И този път злодеят е изигран не от кого да е, а от самия Джейсън Стейтъм, което ще направи задачата на Доминик Торето и компания още по-трудна.

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 идва в кината и IMAX у нас на световната премиера 3 април 2015 г.