Комедия по действителен случай? Звучи точно като абсолютна предпоставка за нещо различно и готино. През 2019 година ще се насладим на изключително свежия филм с драматично-комедиен характер Семейни кютеци, който ни поднася една любопитна сюжетна линия. В нея семейната принадлежност и мечтата за успех се сблъскват челно и настъпва време за сериозните решения и…раздаването на много тупаници.

Първият трейлър на Семейни кютеци ни запознава със семейството на Рики – гангстер със съмнително минало, успял да влезе навреме в правия път. Заедно със съпругата си Джулия и двете им деца Пейдж и Зак изкарват прехраната си, участвайки в малки кеч турнири на местно ниво в Лондон. Но щом Пейдж и Зак получават възможност да се явят на прослушване за Световната федерация по кеч, една обща семейна мечта се превръща в потенциална възможност за огромен успех и всички се хвърлят безусловно към нея. Тази битка обаче се оказва много по-сериозна и поставя отношенията помежду им на на сериозно изпитание.

Сценарист и режисьор на Семейни кютеци е Стивън Мърчант (Офисът, Cemetery Junction). Освен като част от актьорския състав на филма Дуейн Джонсън (Бързи и яростни) участва в продукцията и в качеството си на продуцент заедно с Кевин Мишър, Дани Гарсия, Стивън Мърчант и Майкъл Дж. Луиси. Изпълнителени продуценти са Анди Бърман, Хирам Харсия, Даниел Батсек, Трейси Джоузеф, Дейвид Косе и Родри Томас. Във филма участват и Флорънс Пю, Лина Хийди, Ник Фрост, Джак Лоудън, Винс Вон и др.

Семейни кютеци ще отупа кината на 1 март 2019 година.