Cinema City Bulgaria ще зарадва феновете с маратон и предпремиерна прожекция на третата част

Поради огромния интерес към третата част от поредицата ИГРИТЕ НА ГЛАДА стартира предварителната продажба на билети в целия свят. Феновете в България вече могат да закупят своя билет от най-големите вериги кина – Cinema City Bulgaria и Арена.

Cinema City Bulgaria ще възпламени най-големите фенове на ИГРИТЕ НА ГЛАДА с двудневен маратон с първите две части на поредицата, който ще завърши с предпремиерна прожекция на най-новото заглавие.

Специален подарък очаква първите 500 души закупили билети за маратона – брошка със символа на сойката-присмехулка. На 19 ноември от 19:00 часа във всички кина от веригата зрителите ще имат възможност да си припомнят на голям екран ИГРИТЕ НА ГЛАДА.

На 20 ноември, отново от 19:00 часа, ще бъде излъчен и ИГРИТЕ НА ГЛАДА: ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ. А от 22:00 часа в същия ден най-запалените фенове ще влязат в света на Панем преди всички останали с ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I. Освен в Cinema City Bulgaria, предпремиерна прожекция на 20 ноември от 22:00 часа ще има и в кината от веригата на Арена.

Официалната премиера на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I е на 21 ноември в кината и 4DX. Повече информация и актуални новини за продукцията може да намерите на официалната българска фейсбук страница: www.facebook.com/IgriteNaGlada.