На 9 януари филмовият център на Европа Лондон бе домакин на премиерата на един от най-очакваните трилъри за годината – Стъкления. На официалното събитие стотици гости имаха възможността да се докоснат отблизо до любимите си актьори, до създателите на филма и да се почувстват част от едно необикновено преживяване.

По червения килим на събитието минаха тримата забележителни актьори, които се превърнаха в емблема на оригиналните продукции на феноменалния М. Найт Шамалан, Неуязвимият (2000) и На парчета (2016) - Джеймс Макавой, Самюел Л. Джаксън и Брус Уилис. С очарователното си звездно присъствие те накараха всички гости и фенове още повече да тръпнат в очакване на смразяващия трилър. С изключителна елегантност на червения килим се отличиха носителката на „Златен глобус“ Сара Полсън (Американска криминална история: Народът срещу О Джей Симпсън), която влиза в ключовата роля на д-р Ели Стейпъл в Стъкления, както и младата актриса Аня Тейлър-Джой, която добре познаваме от На парчета. Виновникът за реализацията на поредната зашеметяваща жанрова продукция М. Найт Шамалан удостои с внимание всички гости и приятели и сподели някои любими свои преживявания от снимките на филма.

Шамалан обединява великолепно сюжетите на предходните си блокбъстъри и реализира уникална нова линия с добре познати герои в абсолютно различен контекст. Стъкления ще ни даде възможност да си отговорим на въпроси, чиито отговори търсим отдавна и ще ни отведе надалеч в света на супергероите.

Трейлър:


Провокация, непредсказуемост и много адреналин, с които ще се срещнем в Стъкления от 18 януари само в кината, IMAX и 4DX.