От този петък кината у нас ще бъдат разтресени от свръхскоростна премиера! Уникалният син таралеж, който изгрява на небосклона на компютърните игри още през 1991 година и остава в историята като един от най-колоритните образи, заразява с енергията си и света на киното чрез игралната адаптация Соник: Филмът.

Случайно или не, историята на ултрабързия Соник ще имаме удоволствието да гледаме точно от 14 февруари, когато по традиция отделяме време за приятни емоции и нови преживявания. Именно такова усещане ще ни предаде и приключенската продукция на режисьора Джеф Фаулър, който умело запазва сантимента по обичания герой, поставяйки го в съвсем нова среда, изпълнена с препятствия и дръзки обрати.

Неподражаемият Джим Кери (доктор Роботник) влиза в яростен сблъсък с необикновения таралеж, надарен със супер сили, и е време за екшън от ново измерение. Иновативни джаджи, борба за надмощие, хумор и много вдъхновяващи моменти са само част от противопоставянето между супер Соник и доктор Роботник.

Във филма участва и Джеймс Марсдън, който се превръща в покровител на готиния таралеж, както и Тика Съмптър в ролята на неговата половинка Мади. Сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел. Историята е на Патрик Кейси и Джош Милър. Продуценти са Нийл Х. Мориц (поредицата „Бързи и яростни“), Тору Накахара и Такеши Ито.

Независимо дали в компанията на вашата половинка или дружина приятели, Соник: Филмът е само за споделяне! Направете го от този петък само в кината и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.