Този юли свръхпопулярната и успешна киновселена на Марвел се завръща подобаващо – на несравнимия голям екран. Зрителите най-накрая ще могат да се насладят на впечатляващата мегапродукция Черната вдовица, която бележи дългоочакваното самостоятелно приключение на един от най-ярките и обичани супергерои на Марвел – Наташа Романоф. Във филма тя се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – енигматичния Таскмастър, а в ролята на емблематичната отмъстителка отново ще видим неповторимата Скарлет Йохансон.

Този уикенд дебютира нов трейлър на Черната вдовица, който ни разкрива в още по-голяма степен амбициозните мащаби на филма, като наред с величествената визия и бомбастичен екшън, виждаме и обещанието за силното емоционално ядро – трогателната, дълбоко лична история на Романоф, чието завръщане към дома и мрачното ѝ минало дефинира нейната саможертва в края на пътя, който героинята извървява, трансформирайки се от опасен наемен убиец в един от най-важните членове на Отмъстителите.

Интегрална част от вселената на Марвел, Черната вдовица е едно от киносъбитията, които зрителите не бива да пропускат на голям екран през юли.