„Фокс“ представиха първия трейлър на „Имало едно време Дeдпул“ – една особена версия за по-малките зрители, за които „Дедпул 2“ е забранен. Касовият хит с Райън Рейнолдс, спечелил над 730 милиона долара, сега е изцяло премонтиран и ще излезе по кината точно около Коледа.

Затова и трейлърът се заиграва с традиционните послания по коледните празници. Този път ги няма и нецензурните думи, но Дедпул си е все така от луд по-луд. Сега на неговия прицел е Фред Савидж – момчето от култовата класика от 80-те „The Princess Bride“, което вече е голям мъж.

Той е обект на шегите на цапнатия в устата супергерой и е отвлечен от него, за да може Дедпул да му разкаже една различна приказка за лека нощ. Но и Савидж не му остава длъжен и го поставя на място, заявявайки му: „Ти си герой на Марвел по лиценз на Фокс. Това е все едно The Beatles да са продуцирани от Nickelback – пак е музика, но тя не става за нищо“. Идеята за участието на Савидж е на сценаристите Рет Рийс, Пол Уърник и самия Рейнолдс.

Новият филм е заснет в абсолютна тайна, веднага след премиерата на „Дедпул 2“ през май, и ще бъде последният хит на „Фокс“ за тази година. От успеха му се вълнуват много „Дисни“, които от януари вече ще са собственици на студиото, както и „Марвел“, които със сигурност ще включат Дедпул сред героите в бъдещите си комикс хитове.