Седмият регионален полуфинал от националното турне на Фен Купа 2018 ще се проведе този уикенд, на игрищата в комплекс „Спортна София“ (Зона Б5). Турнирът, който расте, но не старее, за 16-та поредна година ще зарадва своите участници и посетители с огромна доза зрелищен футбол, множество странични игри и предизвикателства, атрактивни награди и вдъхновяващото присъствие на футболни великани като Димитър Пенев, Божидар Искренов и оттеглилият се точно преди месец дългогодишен защитник на „Локомотив“ София Юли Петков.

След 8-головият футболен празник, по случай бенефиса на Юли Петков, е време той отново да дебютира на футболната сцена, по случай откриването на столичната Фен Купа 2018. Встъпителната церемония е насрочена за 12:00ч. в събота (30 юни), а веднага след нея ще се проведе и зрелищен демонстративен мач между Юли Петков и приятели срещу тима на „Тяло пречиш ми“ – регионален шампион на Фен Купа 2017 за София-град и София-област. Сред официалните гости на откриването ще бъдат и „радостта на народа“ Божидар Искренов и неповторимият Димитър Пенев.

Зрелищният демо-мач ще е само малка част от емоциите на столичната Фен Купа 2018. За гостите са предвидени редица футболни предизвикателства и атрактивни награди вариращи от бирена чаша и футболна топка, до 365 литра Каменица за споделяне с приятели, GPS фитнес гривна и множество оригинални спортни аксесоари.

Програмата на столичния полуфинал на Фен Купа 2018 ще продължи до 14:00ч. в неделя. Дали „Тяло пречиш ми“ ще успеят да защитят титлата си или ще възтържествува нов шампион на София, ще разберем веднага след финалния мач, който започва в 13:00ч.

Заповядайте и вие, за да преживеете незабравимите футболни емоции на терен. А междувременно - наздраве за Фен Купа и футболните моменти с приятели!