Истинска плеяда от български звезди ще поднесе Мария Илиева на концерта-промоция на новия си албум „Всичко” на 26-ти декември в City Stage. Заедно с Графа и Любо кралицата на българската поп музика ще изпълни емблематичните дуети „Крадена любов”, „Чуваш ли ме” и “Alright”. Виртуозният пианист Живко Петров и Мария Илиева ще подарят на публиката специална версия за пиано и глас на баладата „Сама”, на която маестрото е автор.

Това са само част от заглавията, включени в албума на певицата „Всичко – най-доброто от Мария Илиева”, които ще бъдат представени на сцената на City Stage. Музикалното бижу, събрало най-големите хитове на певицата, включва 16 номер 1 сингъла и 4 ремикса от началото на кариерата ѝ досега и вече отбелязва завидни продажби на пазара.

„Специалните гости, които поканих да участват в концерта ми, са не просто моиn близки приятели и ключови фигури в албума ми, но и колоси на съвременната българската музикална сцена, артисти, които пишат историята ѝ,” сподели Мария.

„Щастлива съм, че Графа, Любо и Живко Петров, с които заедно вървим по пътя на музиката вече близо 20 години, ще бъдат до мен на 26-ти декември.”
Представянето на „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” ще бъде нещо различно, много стилно и много музикантско. Бендът на Мария включва някои от най-добрите български музиканти – Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Мартин
Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани) и Младен Димитров (програминг, перкусии, синтезатор).