Премиерата на спектакъла е на 17 декември

Популярният български актьор Христо Мутафчиев ще се превъплъти в образа на страховития пират Флинт в най-новия спектакъл на Театър Азарян – „Островът на съкровищата”.

Режисьор на постановката е Анастасия Събева, позната на публиката на театъра в НДК със спектакъла „Кралят Елен”.

„Много съм благодарна на Христо Мутафчиев, неговото участие е специално и представлява основната интрига на спектакъла.“, споделя Анастасия, която не крие признателността си към известния актьор и за цялостната му подкрепа за проекта.

Премиерната дата на „Островът на съкровищата” е на 17 декември, а публиката ще може да гледа страховитото приключение за пирати и съкровища още два пъти до края на годината – на 21 и 30 декември.

„Островът на съкровищата” е създаден по популярния приключенски роман на Робърт Луис Стивънсън. Освен специалното участие на Христо Мутафчиев, актьорският състав включва младите и талантливи: Стелиан Радев, Августина-Калина Петкова, Елена Нацариду, Явор Вълканов, Михаил Сървански, Димитр Несторов, Елица Костова, Васил Витанов, Нено Койнарски, Иван Станчев, Виктор Иванов, Деян Жеков, Денис Хаят и Шахин Шехзен.

Актьорът Стелиан Радев е автор и на музиката в спектакъла.

Билетите за „Острова на съкровищата” са вече в продажба. Спектакълът ще зарадва, както младежите, така и техните родители.

За екипа:

Режисьор: Анастасия Събева

Сценография и костюми:

Ивайло Николов

Ива Гикова

Хореография: Анна Пампулова

Музика: Стелиан Радев

Актьорски състав:

Михаил Сървански

Явор Вълканов

Васил Витанов

Стелиан Радев

Елена Нацариду

Августина - Калина Петкова

Елица Костова

Нено Койнарски

Димитр Несторов

Иван Станчев

Виктор Иванов

Деян Жеков

Денис Хаят

Шахин Шехзен

Със специалното участие на Христо Мутафчиев