Една специална изненада за всички любители на класическата музика. На 10 и 11 август, в неповторимия комфорт на кино Cine Grand Park Center, ще може да се насладите на приказния концерт на легендарния цигулар Andre Rieu!

Маестрото ви приканва да се приготвите за много танци и забавления с концерта под надслов „Shall we Dance?“. „Тази година ще е много специална за мен, защото ще свирим музика, към която съм особено пристрастен – валс. Присъединете се към нашето изпълнение на „The Beautiful Blue Danube“ и още много изненади. Искам всички зрители в кината да танцуват валс“, споделя той.

Присъединете се към „краля на валса“ на неговия летен концерт, записан в родния му град Маастрихт. Станете част от това незабравимо шоу, с участието на неговите прочути сопрани, Платинените тенори и много изненади. Запазили сме ви най-хубавите места и сме ви осигурили ексклузивен достъп зад кулисите на концерта, както и интервюта с маестрото и неговите специални гости.

Andre Rieu е холандски цигулар и диригент от валонски произход. Считан е за възродител на валсовата музика по света. Според мнозина той издига класическата музика, като ръководител и диригент на своя оркестър „Йохан Щраус“, до постиженията на най-големите поп и рок състави в индустрията.

Не пропускайте да станете част от магията на музиката. Ще видите и чуете  интерпретациите на Андре и неговия оркестър по незабравими класически композиции, както и популярни мелодии от оперети и мюзикъли. Истинска наслада за сетивата!