„За теб или за мен“ – песен, записана само с неподражаемия глас на Нели Петкова и електрическата китара на Стойчо Стоянов. Въздействието от изпълнението допълва стилното видео, заснето в звукозаписно студио от Радостин Събев – Шошо. Автори на музиката са Нели Петкова и Стойчо Стоянов, аранжиментът е на Стойчо Стоянов, текст – Лора Димитрова.


Музикантите подготвят акустична програма за клубната сцена. В репертоара им са включени авторски песни на Нели Петкова с нови аранжименти, както и популярни народни песни.

Освен концертите на българска сцена, Нели Петкова ще представи разнообразен репертоар от песни на български и английски език в Лондон на 29 юни и на 6 юли в Чикаго. Певицата взривява публиката, както в България, така и по света с изпълненията си на народни песни.
Акапелното изпълнение на „Притури се планината“ преди месец изправи на крака руския посланик, както и останалите гости, които с бурните си аплодисменти и овации повишиха емоционалния градус в емблематичната сграда на кметството във Виена , на представянето на колекцията висша мода "Diffusione della Rosa" на дизайнерката София Борисова.


Нели Петкова и Стойчо Стоянов
„За теб или за мен“
Музика – Нели Петкова и Стойчо Стоянов
Текст – Лора Димитрова
Аранжимент – Стойчо Стоянов
Продуцент - Massive Productions