На 25 януари Орлин Павлов ще представи албума “ОЩЕ МАЛКО…” за първи път на клубна сцена. Музикално пътешествие, на което може да се качите с билет за концерта, а преживяването ще е гарантирано незабравимо. Отлитаме “с едно крило” в 23.00 часа!

След зашеметяващия успех в зала 1 на НДК през октомври миналата година, сега Орлин отправя своето предизвикателство към фенове и почитатели, но този път на клубна сцена. Съставът от музиканти ще е също толкова грандиозен, емоциите още по-големи и опияняващи, а спомените неповторими!

Музикантите, които ще се качат на сцената в Sofia Live Club заедно с певеца ще са единадесет: Мартин Ташев – тромпет и вокали, Милен Кукошаров – пиано, Васил Вутев – барабани, Борислав Бояджиев – перкусии, Владислав Мичев – тромбон, Венелин Георгиев – саксофон, Георги Стойков – тромпет, Евден Димитров – бас, Волен Милчев – вокали и Ангел Дюлгеров – китара. Зад пулта за настроението ще се погрижи небезизвестният DJ STEPHANE LOVE.

Билетите са в продажба в мрежата на EVENTIM на цена 20 лева. В деня на концерта ще са 25 лева. Билетът не осигурява седящо място!

Резервации може да си направите тук:
https://www.sofialiveclub.com/events/1021/stage