Световното кипи в Русия, а на игрищата в комплекс „Спортна София“, Зона Б5 кипят софийските квалификации на Фен Купа 2018. Почти 1700 любители футболисти от София-град и София-област се регистрираха за най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България. Надпреварата между тях започва в 18:00ч. днес (петък, 22 юни) и ще продължи до обяд в неделя (24 юни).

Най-добрите 64, от близо 170 регистрирани отбора, ще се класират за полуфиналната фаза и ще продължат борбата за голямата награда – посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа. Полуфиналният кръг за тях предстои още следващия уикенд (29, 30 юни и 1 юли), отново в комплекс „Спортна София“, Зона Б5.

Очертават се два поредни уикенда, изпълнени с много футболни моменти. Формулата за добро настроение ще съдържа и елементи на студена бира, отлична компания и много забавления. По традиция, между мачовете ще се провеждат и различни игри с атрактивни награди като 365 литра Каменица за споделяне с приятели, GPS фитнес гривна, оригинални футболни топки и фланелки и много други. Освен това, организаторите са предвидили доста изненади и специални гости, които да вдъхновяват футболистите.Кои ще бъдат те ще разберем следващата седмица.

Междувременно - наздраве за всички предстоящи футболни моменти през сезона! Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.