Победителят в шоуто ще стане част от турнето на звездата
Близо месец преди да изнесе дългоочаквания си концерт в зала 1 на НДК, Майкъл Болтън обяви ексклузивно, че стартира ново шоу за таланти в Азия. Новината бързо обиколи всички новинарски сайтове и стана повод за истинско вълнение в най-населения континент на Земята.
Болтън разкрива, че състезателите, които ще бъдат избрани, ще са наистина талантливи и уникални – „очакват ги много задачи и предизвикателства, което ще им помогне да се подготвят за истинска кариера в музикалния бизнес. Това ще бъде невероятна възможност и огромен опит за всички тях“, споделя Болтън. Победителят ще стане и част от турнето на звездата.
За водеща на шоуто Болтън се доверява на филипинската певица и актриса Морисет Амон, която е истинска тийн сензация.
Междувременно обратното броене до концерта на Майкъл Болтън в зала 1 на НДК вече започна. На 18 юли българската публика ще може да се наслади на изпълненията на живо на една от най-големите звезди на световната сцена, секссимвол и уникален поп изпълнител, белязал няколко поколения фенове на музиката.
Билети за концерта на Майкъл Болтън можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.

Повече за биографията и кариерата на Майкъл Болтън може да прочетете тук: https://michaelbolton.com/