Със скъп сантиментален спомен ще се сдобият няколко късметлии от публиката на футболния спектакъл „75 години Георги Аспарухов“. На мача между Левски и Бока Хуниорс, който ще се проведе в чест на Гунди на 19 август на стадион „Васил Левски“, 75 фена от Сектор А ще получат като специален подарък фланелката на сините, с която те ще излязат срещу аржентинския гранд. Лимитираният артикул е специално създаден за грандиозния футболен сблъсък на 19 август и е по образец на последния екип на Аспарухов, с който той е играл за Левски.

Късметлиите ще могат да получат ексклузивния комплимент в деня на събитието. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез специален жребий на база баркода на билетите им за мача. 

Всички заедно на 19 август – в чест на великия Гунди!

Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между „Левски“ и „Бока Хуниорс“ търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно.

Организатор на събитието: ПФК Левски и Moko Solution.