Набирането на кандидати за нейното четвърто издание започна

Започна набирането на кандидати за платената практикантска програма на Kaufland България, която предлага на учениците у нас възможност да започнат кариерата си в международна компания.

Програмата е предназначена за ученици от 11 и 12 клас от цялата страна и през настоящата година ще обхване 28 от хипермаркетите на компанията в 16 града.

Мащабната инициатива дава шанс на учениците да започнат работа през лятото при регламентирани условия, срещу атрактивно заплащане и с гъвкаво работно време, като в същото време трупат знания и опит във водеща европейска компания.

През 2019 г. програмата ще се състои за четвърти пореден път от 8 юли до 23 август. Приемането на документите ще продължи до 21 юни. Условията са кандидатите да имат навършени 18 години, да са амбициозни и с интерес към динамичния сектор на модерната търговия. Одобрените да се включат в нея ще бъдат водени от опитни ментори, които ще запознават учениците с работните процеси в хипермаркет и с най-добрите международни практики в сферата на търговията и ще ги обучават как да общуват с клиенти

След успешно приключване на програмата най-мотивираните участници имат възможност да се присъединят към екипа на Kaufland България за постоянно.

Подробна информация за сроковете и условията за кандидатстване е публикувана тук.