„ЖИВОТ КАТО НА КИНО“… или

КАК ЛЮБИМИ ФИЛМОВИ ПЕСНИ ЩЕ ОЖИВЕЯТ НА СЦЕНАТА В

SOFIA LIVE CLUB

22.02.2020, 22.00 часа

Концерт-спектакъл с музика от филми

***

След големия успех на 11 май миналата година, Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет, отново ще гостуват в Sofia Live Club с проекта "Живот като на кино" със специалното участие на Васил Спасов.

Сцената на клуба ще оживее с истории и персонажи от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи. Комедия, драма или трилър – единствената и неповторима Милица Гладнишка с размах ще преведе публиката на концерта през различни житейски ситуации и състояния. Настроението е гарантирано, а спомените ще си заслужават. Ще се докоснем до истински художествени истории поднесени по най-истинският музикален начин.

Как звучи Сексът в града, как са я карали семейство Флинстоун в каменната ера, как с темпо и ентусиазъм се прави ремонт в България през 70-те години на 20 век, в опасност ли са 101 далматинеца – това са някои от историите, които Милица Гладнишка и музикантите от Михаил Йосифов секстет ще ни разкажат с музика. Репертоарът на концерта включва и песни от Амадеус, Зеленият път, Маската, Семейство Мейзга.

Освен успешното си партньорство с Михаил Йосифов секстет – една

любовна история, започнала преди 9 години, Милица Гладнишка участва и в редица други музикални и театрални проекти - "Титанично", "Брачни безумия" и "Последният човек”.

БИЛЕТИ за събитието има на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM, OMV, Office 1 и другите партньорски каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева. Билетът не гарантира седящо място!