През месец април всеки клиент на Теленор, който закупи смартфон от портфолиото на Xiaomi, ще може да закупи с до 50% отстъпка и избрани смарт устройства на бранда. Кампанията, чието послание е “Хубавите неща не идват сами”, е в сила до 30 април и се провежда както в магазинната мрежа на телекома, така и онлайн.

Купувайки който и да е модел смартфон на Xiaomi, клиентите на Теленор могат да избират между девет модела смарт устройства - смарт часовници, смарт гривни, скутери, пречиствател за въздух, прахосмукачка и кантар. Така, в рамките на кампанията, те ще могат да се възползват от атрактивно ниски цени на популярни смарт аксесоари като смарт часовниците Xiaomi Mi Watch – на цена 100.75 лв. с ДДС, Xiaomi Mi Watch Lite – на цена 48.50 лв. с ДДС, както и гривната Xiaomi Mi Band 5 – с цена 28.25 лв. с ДДС.

В кампанията са включени още полезни продукти за дома, като пречиствателят за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro и умната прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro.

От предложението могат да се възползват всички частни клиенти на Теленор при сключване на нови 24-месечни договори – договор за лизинг за устройствата и договор за мобилни услуги с новия план Тотал Макс 36,99.

Всички устройства от цялостната екосистема на Xiaomi, които и Теленор предлага, стават все по-популярни в световен мащаб. За 2020 г. компанията отчете изключително добри резултати във всички бизнес сегменти, като отбеляза ръст на пpиxoдитe от cмapтфoни с 24,6% и увеличение от 17,5% на годишна база при глoбaлнитe дocтaвĸи нa cмapтфoни нa Гpyпaтa.

Специалните предложения на Xiaomi в Теленор са и част от ежегодната инициатива на Xiaomi Mi Fan Festival 2021, която стартира през април. С десетото издание на фестивала компанията отбелязва своята 11-годишнина и благодари на всички свои Mi феновe и партньори за подкрепата.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Теленор предлага и допълнителни услуги, следвайки своята политика да осигурява добавена стойност за клиентите. Една от тях е застраховката на устройство - Смартфон протект, която покрива широк спектър от рискове, свързани със здравината и нормалното функциониране на телефона и гарантира защитата му в редица рискови ситуации.

Като допълнителна грижа за клиентите си Теленор предлага и собствен сервиз за устройствата, закупени от оператора. Допълнителна придобивка, която телекомът осигурява, е и безплатната доставка в рамките на България на поръчано през онлайн магазина устройство.

Всички тези услуги, в допълнение на най-актуалните смартфони и джаджи, превръщат Теленор в eдно от най-добрите места, от които клиентът да закупи устройство.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.