ASTON MARTIN обяви, че компанията е открила най-големия си център в света. Комплексът е позициониран в токийския квартал Аояма и е с площ от 1000 кв.м, като включва както изложбен, така и корпоративен център.

Анонсиран с името The House of Aston Martin Aoyama, новият дом на марката в Япония е създаден така, че да бъдат демонстрирани всички аспекти от производствения и персонализационния процес в компанията. Разположен на три етажа, центърът на легендарната марка е оформен на няколко зони, в това число изложбена с експонати, търговска за аксесоари и пространство за релакс.

“В ролята си на втори по значимост пазар на луксозни автомобили в света, Япония е от ключово значение за бъдещия успех на Aston Martin”, коментира Анди Палмър, президент и изпълнителен директор на марката. “Анализирайки нашето глобално търговско присъствие, ние сме уверени, че Aston Martin Tokyo бързо ще се превърне в нашия най-голям дилър в света”.

В момента дилърската мрежа на Aston Martin в Япония присъства в пет основни града в страната- Токио, Осака, Нагоя, Фукуока и Хирошима.

Aston Martin / Autopress