• Новият Audi A8 е част от флотата за тестово шофиране в Банско по време на състезанията от Световната купа по сноуборд от 25 до 27 януари
• В мобилиния шоурум на първа кабинкова станция ще бъде представен Audi RS3 Sportback
• Флота от quattro автомобили, предоставена от Порше БГ, за ВИП шатъл по време на събитието.

За пореден път Audi е ВИП превозвач и партньор на емблематичното спортно събитие на годината - стартовете от Световната купа по сноуборд 2018 в Банско.

В същия период, от 25 до 27 януари 2018, в мобилния шоурум на Ауди на начална кабинкова станция, ще бъде представен спортният Audi RS 3 Sportback с най-мощния сериен петцилиндров двигател в света с 294 kW (400 к.с.).

Състезателите от световния елит по сноуборд, престижните гостите и международните експерти сами могат да се убедят в превъзходството на quattro технологията на борда на престижната флота.

За тестово шофиране любителите на марката ще имат на разположение актуална флота от четири автомобила. Така ще могат да съчетаят карането на ски с едно лично quattro изживяване – тест драйв на най-новите автомобили от марката Audi с акцент новия Audi A8 3.0 TDI в екстериорен цвят Mythos black с високо ниво на авангардно технологично оборудване. Записването за тестово шофиране ще става на място в Premium Club шатрата и мобилния шоурум на Audi.