Американското подразделение на Volkswagen обяви, че по време на международното изложение в Лос Анджелис ще се състои премиерата на новия пакет R-Line за Tiguan 2018.

От Volkswagen коментират, че Tiguan R-Line ще предложи на собствениците си по-динамична визия, като за това ще помогнат редицата промени по екстериора и интериора на автомобила.

В пакета R-Line за Volkswagen Tiguan 2018 са включени 19- или 20-цолови алуминиеви джанти, обозначителни емблеми, нови предна и задна броня с дифузьор, допълнителни вежди на калниците с основния цвят на купето, ново меню на бордовата мултимедийна система, спортен волан, черен таван, стоманени подложки на педалите и прагове на вратите, и други.

Volkswagen Tiguan R-Line, който ще бъде пуснат в продажба през първата четвърт на следващата година, се предлага при версиите с двулитров TSI турбоагрегат в комбинация с осемстепенна роботизирана предавателна кутия, а като допълнителна екипировка е възможна и интеграция на система за задвижване на четирите колела 4Motion.

Volkswagen DE