Само 400 автомобила ще бъдат включени в пилотната лимитирана серия на изцяло новото BMW M850i xDrive, като всеки един от тях ще се отличава с ексклузивно екстериорно и интериорно изпълнение, със специфични дизайн елементи и апликации дело на BMW Individual.

Лимитираната серия BMW M850i xDrive Coupe First Edition ще бъде лансирана през пролетта на тази година, като нейните представители ще бъдат сглобени в завода на компанията в Динголфинг от април до юни тази година. Екземплярите в специалната серия ще бъдат изпълнени в уникален за портфолиото на баварците Frozen Barcelona Blue екстериор, решени в черно предна решетка, въздухозаборници и елементи в задната част на автомобила, с M Carbon таван и M Carbon екстериорен пакет.

За интериора M850i xDrive Coupe First Edition, от BMW Individual са предвидили ексклузивна комбинация на кожена тапицерия Merino с нова цветова комбинация Ivory White/Night Blue, волан с кожена тапицерия, Alcantara за тавана, изпълнени в Black Piano елементи, луксозна аудиосистема Bowers & Wilkins Diamond, стъклен пакет Crafted Clarity, обозначителна табелка с поредния номер в серията и други.

BMW M850i xDrive Coupe First Edition разполага с V-образен, осемцилиндров бензинов TwinPower Turbo двигател с 530 конски сили, 8-степенна Steptronic роботизирана предавателна кутия и интелигентна система за задвижване на четирите колела xDrive.

bmw.bg