Седма серия от поредицата кратки филми - „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter представя братята Росен и Стефан Добреви, които стоят зад добре познатата търговска марка "Млекарницата на Добрев". Фамилия Добреви стартират бизнеса си през 1994 г., с малка мандра в с. Драгушиново, а към днешна дата имат 10 магазина в София и 1 в Бургас. От скоро отглеждат дойни крави, а основната им цел е да постигнат затворен цикъл на производство, като си осигурят сами качествена българска суровина. Млечните продукти на фамилия Добрев определено са първокласни, а примерът им е заразителен.

„Ключов момент за всеки успешен бизнес е той да задоволява оптимално нуждите на потребителите и да предлага устойчиво качество във времето
„За нас обратната връзка и вниманието към детайла са от първостепенно значение. Именно така е разработен и новият Volkswagen Crafter – в тясно сътрудничество с различните си потребителски групи. Това го превръща в един наистина практичен, икономичен и иновативен автомобил, на който може да се разчита”, каза Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen лекотоварни автомобили в Порше България. И допълни, че новият VW Crafter поставя нов стандарт в този клас автомобили – предоставяйки всички възможни решения за бизнеса.

Серията кратки филми „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter обединява историите на български предприемачи, постигнали успех в и извън пределите на страната ни, като разказва за предизвикателствата, с които се срещат и трудностите, които преодоляват. В поредицата могат да бъдат видени още: производителите на велосипеди Drag, сглобяемите къщи Sweet Home, ски и сноуборд дъски Cloudnine, студиото за пъзелни мебели PrakТrik, производителите на ръчно тъкани килими Хемус, малиновите вина Трастена и Гайо шоколад. Филмите се излъчват поетапно в YouTube канала на Volkswagen и в социалните мрежи.

 

Инфо vw bg