По време на тазгодишното издание на Busan International Motor Show, Hyundai разкри интересни новости за бъдещото развитие на марката и спортното й подразделение N, представи изцяло нова концептуална разработка, обновеният и подобрен Tucson, оборудван стандартно с асистент за избягване на удар с автомобил отпред, и други.

Основен акцент на щанда на марката попада върху световната премиера на футуристичната концептуална SUV разработка Grandmaster, която демонстрира част от дизайн и стилистичните решения, които можем да очакваме в бъдещите модели на Hyundai, както и върху концепцията Le Fil Rouge, позната от международното изложение в Женева през тази година. 

На салона, Hyundai разкри интересни подробности и относно плановете си за развитие на спортното си портфолио N, в което към момента фигурират две основни предложения- i30 N и Veloster N. От компанията анонсираха, че марката ще разшири продуктово си предлагане с нови N-модели, N Line версии с дизайн и технологични подобрения и N Option линия за персонализиране, която ще бъде налична за всички представители на фирмата. 

“Развълнуван съм да споделя нашата визия за марката с вас”, коментира Томас Шимера, изпълнителен вицепрезидент и директор на спортното подразделение High Performance Vehicle & Motorsport на Hyundai. “Ние ще продължим да разнообразяваме нашите продукти и да ги приспособяваме спрямо уникалните нужди и очаквания на нашите клиенти, така че всеки един автомобил Hyundai да предлага удоволствие от управлението през целия ден”.