Североамериканското подразделение на Jaguar Land Rover обяви, че с ръст от 9% до 9862 продажби през изминалия месец, компанията е записала най-доброто си пазарно представяне за ноември в цялата си история. От началото на годината, реализацията на двете марки в Страната на неограничените възможности е на ниво от 102 939 единици, което представлява увеличение от 11% в сравнение със същия период на миналата година.

През ноември, Land Rover отчита продажбата на 6801 свои коли, което е с 20% повече в сравнение със същия месец на миналата година, а резултатът от началото на годината е на ниво от 66 759 единици (+2%). С 1475 реализирани единици през изминалия месец, Range Rover Velar застава на челрната позиция в цялото портфолио на Jaguar Land Rover.

В търсенето на Jaguar през изминалия месец се отчита понижение от 9% до ниво от 3061 единици, а реализацията от началото на годината е 36 180 единици или с 34% повече в сравнение с резултата от първите 11 месеца на 2016 година. Допълнително подобрение в позициите си в Съединените Американски Щати от Jaguar очакват още от януари, когато в страната ще стартират продажбите на изцяло новия компактен SUV модел E-PACE.

Autopress