LUMMA Design стана една от първите тунинг компании, които предлагат пакет за доработка на изцяло новия Range Rover Velar, в който са включени специален CLR GT екстериорен wide body пакет, нови 22- и 23-цолови алуминиеви джанти, карбонови апликации и други.

От LUMMA Design споделят също така, че в момента компанията работи по изцяло нова активна изпускателна система за Velar, както и с доработка на задвижващите агрегати за увеличение в максималната мощност.

CLR GT пакетът на LUMMA Design добавя 10 сантиметра към общата ширина на Range Rover Velar, което придава на луксозния автомобил още по-внушително излъчване. Автомобилът получава също така и изцяло нова предна броня с интегриран спойлер, задна престилка с вграден дифузьор, нов заден спойлер и други.

За интериора на Range Rover Velar, от LUMMA Design предлагат карбонов комплект, в който са включени декорации за панелите на вратите, предното тало и средната конзола, а апликации от въглеродни нишки могат да бъдат открити и по аеродинамичните елементи, предната решетка и други.

autopress